Új év, új edző, régi csibészek

Mi történt velünk az elmúlt majdnem két hónapban? Rengeteget jégkorongoztunk, korcsolyáztunk, két rendezvényen is besegítettünk a Magyar Jégkorong Szövetségnek, és persze folyamatosan gyarapítottuk az állományunkat.

Kiadós szünet után újult erővel vetjük bele magunkat a bejegyzések írásába. A kisebb kényszerszünet alatt rengeteget dolgoztunk, hogy megteremtsük a megfelelő hátteret a Gerillahokinak és a Today Sportegyesületnek, ami a tájékoztatás rovására ment, de a tervek szerint mostantól a honlapunk is kicsit gyakrabban fog frissülni. Nézzük át gyorsan, mik történtek az utóbbi időben!

Az óévet névre szóló oklevelekkel és szaloncukorral zártuk, 2013-at pedig nagymértékű létszámnövekedéssel indítottuk – volt, hogy 36-an is ellátogattak egy edzésünkre! Épp ezért bővítettük az edzői stábot, és a meglévő “mesterek”, Fülöp Krisztián és Kerekes Andris mellé csatlakozott az UTE és a Miskolc egykori játékosa, Rusznyák Szilárd is. A legutóbbi tréningeken már akcióba lépett a trió, és bár lehet, hogy ebben a fáradtságnak is szerepe volt, de panasz még nem érkezett a srácokra – sőt, egyre többen vannak, akik rendszeresen visszajárnak hozzájuk. 🙂

Rusznyak

Rusznyák Szilárd (fotó: Facebook)

Január hónapban összesen majd’ hetvenen vettek részt a különféle foglalkozásainkon, ami számunkra azt jelzi, hogy van értelme annak, amit csinálunk. Ennek örömére folyamatosan keressük az újabb üres helyeket a jégpályák beosztásában, hogy még több lehetőséget biztosítsunk tanítványainknak a mozgásra. Eddig felmerült többek közt egy szombat esti újpesti edzés lehetősége is, úgyhogy ha van kedved velünk mozogni, és szeretnél az elsők között értesülni az új időpontokról, iratkozz fel hírlevelünkre, ahol minden héten megküldjük neked a friss infókat!

A Gerillahokiban a tartalmas edzések mellett az a jó, hogy közösséget alkotunk, így ennek szellemében januárban két rendezvényen is segítettük a Magyar Jégkorong Szövetség munkáját. A Téli Sportágválasztón a toborzásban vettünk részt, míg a Jeges Esten a szövetség szponzorait, partnereit láttuk el hasznos tanácsokkal. Reméljük, ha eddig nem csatlakoztatok remek kis társaságunkhoz, eztán megjön a kedvetek, illetve ha már közénk tartoztok, továbbra is velünk maradtok. 🙂 További jókat a következő cikkünkig!

Téli Sportágválasztó 2013

Luca és Dorka a Téli Sportágválasztón (fotó: Szőnyi Krisztina)

A kiemelt képet Szőnyi Krisztina fotózta.

Mit szólsz hozzá?

A következő HTML-kódokat is alkalmazhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>