Szeretjük a kihívásokat

Február 21-én játszottuk első meccsünket, amelyen elértük célunkat: tisztesen helytálltunk. Dolgozunk tovább, hiszen immáron heti három edzésen van lehetőségünk fejlődni!

A Gepárd “B” ellen fantasztikus helyszínen, a Városligeti Műjég hokipályáján játszottuk le első mérkőzésünket. Az 5-2-es vereség ellenére nem vagyunk csalódottak, hiszen sokak számára ez volt az első, igazi ellenfelek ellen vívott találkozó. A Gerillák jól állták a rohamokat, és több alkalommal is remek támadásokat vezettek az ellen kapujára. Az edzők láttak biztató jeleket a csapat játékában, és elmondták a “Future Star”-oknak, hogy kitartó munkával nemsokára szorosabb, vagy akár fordított eredmény is születhet.

Az edzéseinken jó kezekben vannak a fiúk és lányok, hiszen a korisokkal Fülöp Krisztián, a kezdő hokisokkal Kerekes Andris (mindketten egykori újpesti jégkorongozók, tapasztalt edzők), míg a haladóbbakkal Rusznyák Szilárd, az UTE és a Miskolc egykori játékosa foglalkozik. Előbbieknél lehetőség van a technikai alapok elsajátítására, míg utóbbi emellett az erőnlétre is nagy hangsúlyt fektet.

Ha kedved támadt csatlakozni hozzánk, ne késlekedj, várunk ebbe az összetartó, remek társaságba, ahol tényleg kiélheted magad! 😉

Az írásban közölt fényképeket Gulácsi Eszter készítette (www.mindless.hu), a meccs képeit ezen és ezen a linken tekintheted meg.

Mit szólsz hozzá?

A következő HTML-kódokat is alkalmazhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>