Jó edzést, és jó étvágyat!

Az első márciusi vasárnapon (amikor még úgy tűnt, tényleg lesz tavasz), edzés után a Today SE egy csapatépítő reggeli erejéig vendégül látott mintegy harminc Gerillahokist. Fotók is készültek!

Március elején a Kopaszi gáton található Café Ponyvaregény emelete megtelt a hajnali edzéstől megfáradt jégkorongozókkal és korcsolyázókkal. Voltak közöttük, akik régebb óta a társaság tagjai, de bőven akadtak olyanok is, akiknek eddig nem volt lehetőségük bemutatkozni, és a többieket is legfeljebb arcról ismerték. Jól is jött ez az alkalom arra, hogy egy közös tápanyagpótlás keretében lebontsák a falakat, és jobban megismerjék egymást.

Fülöp Krisztián edző villám-gyorsan eltüntette a kaját

Az eseményt egy kis meccselemzéssel indította Rusznyák Szilárd edző: a rendelkezésre álló kivetítő és az egyik lelkes korcsolyázónk videóanyaga segítségével pontról pontra elmagyarázta, hogy a Gepárdok elleni találkozón ki mit csinált jól vagy rosszul, illetve miként kéne javítani a felmerült hibákat. Miután ez megvolt, az asztaloknál ülő edzők és tanítványok egyesével bemutatkoztak, és elmesélték, hogyan kerültek a Gerillahoki közelébe – ezt nehéz volt komoly arckifejezéssel hallgatni, ugyanis többekről kiderült, hogy a jégpályán kívül egy stand up comedy-műsorban is remekül helytállnának.

A parkolóban

A vicces felvezetést kötetlen beszélgetés és evés-ivás követte, amelyen jól látszott, hogy a program elérte célját: összehozta az embereket. Ezután is tervezünk hasonló összejöveteleket, de úgy tűnik, legközelebb nagyobb helyet kell kinézni. 🙂

Köszönjük a korisok (guminyulak) segítségét a szervezésben és az asztalrakodásban!

Fotók: Szokolay Gábor

Mit szólsz hozzá?

A következő HTML-kódokat is alkalmazhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>