Nem ússzuk meg szárazon!

Vége a jeges szezonnak, de ez egy cseppet sem szegi kedvét a Gerilla-társaságnak. Újabban a Normafánál tartunk szárazedzéseket, amelyeken az a cél, hogy a következő szezonra megfelelő kondícióra tegyünk szert. Minden hétfőn és csütörtökön 19 órakor találkozunk a Normafa buszvégállomásnál lévő parkolóban, majd útnak indulunk az erdei tornapályára, ahol az immár jól bejáratott VIII. állomásnál TRX-ek, ugrókötelek, bóják és egyéb eszközök segítségével másfél órán keresztül izzadunk. Érdemes kipróbálnia mindenkinek, aki szeretné formába hozni magát! Itt találtok egy galériát, hogy szó szerint legyen képetek arról, hogy is néz ki egy ilyen tréning.

Most szombaton reggel próbajelleggel újabb Görkorifaktot tartunk, ezúttal a Petőfi híd budai hídfőjénél lévő parkolóban. 9 órakor elindulunk, hogy megtanuljuk, miként lehet görkorcsolyával megfelelő magabiztossággal haladni az utcákon.

Ha kedvet kaptatok bármelyik száraz mókához, jelentkezzetek bátran Facebook-on vagy Sportwavez-en, az első Gerillahoki-edzés ingyenes!

Mit szólsz hozzá?

A következő HTML-kódokat is alkalmazhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>