Nyertek a Gerillák!

A nagypályás jeges szezonunkat szerettük volna méltóképp elbúcsúztatni, ezért ahhoz folyamodtunk, hogy ismét összehozzunk egy Gerilla-Gerilla mérkőzést. Ez úgy nézett ki, hogy a két héttel ezelőtti, idénybeli utolsó pesterzsébeti tréningünk helyett bemelegítés után két csapatra oszlott a társaság, és a rendelkezésünkre álló majd másfél órát kötetlen játékkal töltöttük.

Akárcsak legutóbb, a fehér mezesek játszottak a színesekkel, ám a múltkori meccshez képest fordult a kocka: ha jól számoltuk, ez alkalommal utóbbiak diadalmaskodtak a kiélezett párharcban. A létszám dicséretes volt, ugyanis a két csapatban összesen 35 Gerilla foglalt helyet. Most a júliusi miskolci edzőtáborig elköszönünk a nagypályától, de addig is szárazedzünk, görkorizunk és kis jégpályán gyakorlunk.

Itt találsz egy képtárat a Gerilla-Gerilla összecsapásról, itt pedig megnézheted, a közeljövőben milyen edzéseink lesznek.

Címkék:  ,

Mit szólsz hozzá?

A következő HTML-kódokat is alkalmazhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>