A tábor óta történt

A júliusi edzőtábor után kicsit megpihentünk, mindenki nyaralt, fesztiválozott. Ezután szeptember elejéig szorgalmasan folytattuk a szárazedzéseket (amikor az időjárás elég kegyes volt hozzánk), és a görkoriórákat; ez utóbbiaknak végre ideális helyszínt találtunk Újbudán, a Hamzsabégi úti vasúti töltés melletti sportpályán, majd a szeles, hűvös idő közeledtével az eXboxban.

Görkorióráinkon a legszebb koreográfiával földet fogó tagtársunk egy hétig a Repülő Kutya-; míg jeges edzéseinken a legszebb kűrt bemutató kolléga a Zsiráf-díjat birtokolhatja virtuálisan.

Augusztus végéig egy teljesen új, kispályás műfajt próbált ki maroknyi kitartó csapatunk, a “bikram-hokit”. Négy hétvégén keresztül karcoltuk főleg koritechnikai feladatokkal és intenzív 3-3-as játékkal az edzés végén a Pólus Center jegét.

Szeptember elején áttelepültünk végre nagypályára, a Megyeri útra, jelentősen megnövekedett létszámban. Azóta is minden csütörtök este, új edzésterv szerint (száraz bemelegítés és levezetés, elmélet) az újpesti jégen siklunk; múlthéttől kezdve igény szerint kapusfoglalkozással is bővítve repertoárunkat.

Gerillahoki

Életünkben azonban a legnagyobb változást a Gorillák csapatának életre hívása jelentette. Immár negyedik hete, szombaton és vasárnap a Pólus Centerben várjuk a korcsolyázni és jégkorongozni vágyó gyerekeket, 4 éves kortól. Az új csapat mellé új edzővel is bővült stábunk, a kezdő kicsik mellett ezentúl Ress Dani bácsi teljesít szolgálatot.

A Gorillák edzései a Gerillahokiéhoz hasonlóan nyitottak, és a hobbi illetve amatőr hokit részesítik előnyben. Akár később versenyszerűen szeretne a gyerek hokizni, akár csak szórakozásképpen, vagy a többi utánpótlás egyesületbe “nem fért be” a kora miatt, itt szívesen látjuk. Természetesen amennyiben a kicsik kedvet kapnak hozzá, és összejön egy csapatnyi kis hokis, a következő szezonban már akár bajnokságban is indulhatnak.

Gorillák

Hamarosan, vagyis most vasárnap visszatérhetünk a KMH áttelepített pályájára is, így a felnőttek ismét heti 2 alkalommal léphetnek jégre. Emellett továbbra is várjuk a csak korcsolyázni vágyókat is a vasárnap reggeli testébresztőn, akár gyerekek, akár felnőttek!

Szeptemberben két hétvégén is a Gerillák aktívan szerepet vállaltak a Magyar Jégkorong Szövetség rendezvényeinek sikerében. Szeptember 13-14-én a Nagy Sportágválasztón erősítettük a Szövetség önkénteseinek sorait, a mostoha időjárás ellenére. A következő hétvégén a Jegpalotában megrendezett mini és szupermini tornán, az Őszi Gyerek Jégkorongfesztiválon dolgoztunk.

Sportágválasztó

Dióhéjban ez történt a Gerillákkal az elmúlt hónapokban. Figyeljétek továbbra is híradásainkat, hamarosan új rovattal jelentkezünk itt, a honlapon!

Hajrá Gerillák!
Hajrá Gorillák!

kanga

Sportágválasztó-csapatkép: Zács Ágoston

Mit szólsz hozzá?

A következő HTML-kódokat is alkalmazhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>