Barátságos meccsek hete

Szeptember 25-én, pénteken játszottuk le idei első edzőmérkőzésünket, de ezen a héten igazán belehúztunk, ugyanis mindjárt két találkozóval folytatjuk a felkészülést. OB IV.-es és TAJB-csapatunk is remek ellenfelekkel hangolhat a szezonra.

Két hete pénteken meglehetősen foghíjas csapattal sikerült kiállnunk a minket tavaly két helyezéssel megelőző ESMTK Druck-ker otthonában – mintegy 15 hiányzót számoltunk össze második idényét kezdő OB IV.-es brigádunkban. Szerencsére akadt néhány plusz jelentkező a hiányposztokra, így végül két sorral indultunk neki az esti programnak. Ehhez képest egész sokáig húztuk, tíz perccel a meccs vége előtt még egygólos hátrányban voltunk, ám a végén erőt vett rajtunk a fáradtság – 6-2 lett a vége oda. A tanulság, hogy vannak elátkozott napok, amikor szinte mindenkinek dolga van. Összességében jó kis mérkőzés volt, csak az oxigén volt kevés. 🙂

Most kedden (október 6-án) ismét OB IV.-eseink lépnek jégre, 20 órától a Zuglói Piranhák AHL-es gárdáját látjuk vendégül a Gepárd Jégcsarnokban. Ez alkalommal úgy tűnik, a csapat nagy része készen áll: a külföldön dolgozók hazajöttek, a betegek meggyógyultak, és a sérültek is gyógyulófélben vannak. Két új igazolásunk, A Gepárd Seniorból érkezett Molnár Balázs és az egykori Jégenmeister-es Selmeczi Imre, valamint az előző évad nagy részében térdével bajlódó védőnk, Jávori Zoltán még rehabilitációs szakaszban van, de ha minden jól megy, néhány hét múlva ők is edzésbe lendülnek.

Névsorunk: Ábrahám, Bartos, Bazsó, Boldizsár, Czakó, Gondos, Kerekes, Morvay, Nagy B., Sárdy, Schliszka (K), Szombathelyi, Tóth B., Tóth-Kása, Várai (K), Végh Benedek, Végh Boldizsár.

Csütörtökön (október 8-án) 20 órától TAJB-csapatunk egyik leendő bajnoki ellenfelét, a Vénfarkasokat fogadja, ugyancsak a Gepárd Jégcsarnokban. Tavaly előtt A-csapatunk bicskája beletört a reggelente edző fiatalemberek védekezésébe, de folyamatosan fejlődő TAJB-osaink most megmutathatják, hogy őket is kemény fából faragták. Keretünkből ezúttal kedvenc testnevelőnk, Gyula Ferenc, a debütálását elodázó Sarkadi Miklós és a tavalyi OB IV.-es keretünk leghősiesebb játékosa, Kőnig Krisztián kénytelen volt lemondani a találkozót, de a többiek egészségesek és célra tartanak.

Névsorunk: Bagyó, Csókás A., Csókás R., Ferenczy, Kercza, Kiss B., Krasser, Légrádi, Málik, Mudra, Papp A., Pócs, Schliszka (K), Somogyi, Szalma, Szőnyi (K), Zákányi.

Mindkét mérkőzésre várjuk szeretettel az érdeklődőket, szurkolóinkat és a véletlenül odatévedőket!

Fotó: Mudra László (www.mudralaszlo.hu)

Címkék:  , ,

Mit szólsz hozzá?

A következő HTML-kódokat is alkalmazhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>