Finomhangolás

Múlt héten OB IV.-es és TAJB-csapatunk is edzőmérkőzést játszott, mindkettő mérsékelt sikerrel. Persze ahogy mondani szokták, az edzőmeccseken nem az eredmény számít, hiszen ilyenkor zajlik a szezon előtti finomhangolás.

Október 6-án, kedden este OB IV.-eseink a hosszú évek óta az AHL-ben pallérozódó Zuglói Piranhák csapatát fogadták. Egész jól indult a találkozó, Nagy révén mi kerültünk előnybe, ám ellenfelünk nemsokára kiegyenlített, és a vezetést is átvette. Sokáig szoros volt az eredmény, de a második harmad végétől kezdve a rutin fokozatosan a fiatalos hév fölé kerekedett, és egymással egyelőre csak ismerkedő játékosaink (7 vadonatúj igazolás játszott nálunk) végül 3-7 arányban maradtak alul. A mérkőzés utáni értékelésében Dörök Rudolf edző kifejtette: sokat kell még dolgoznunk, de örül, hogy még a szezon előtt fény derült a hibáinkra, és a hátralévő edzéseken lesz időnk dolgozni azok javításán.

20151006_212051

Két nappal később, csütörtökön TAJB-csapatunkon volt a sor – ők leendő bajnoki riválisukat, a Vénfarkasok gárdáját látták vendégül. Ugyan a mezőnyben sokszor folyt kiegyenlített játék, de a mieinken – akárcsak a másik csapatunk esetében – látszott, hogy még nem igazán csiszolódtak össze. Főként a két kapu előtti játékunk volt bizonytalan, amit általában kegyetlenül kihasznált a jóval összeszokottabb farkasfalka. A gólszerzés sajnos ezúttal nem jött össze, így 0-5 lett a vége. Szerencsére a TAJB-idény az OB IV.-hez képest később indul, így Kerekes Andris edzőnek bőven lesz még lehetősége gyakorolni az ifjú titánokkal.

Hoki_víz_big

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a Fővárosi Vízműveknek, hogy támogatásukkal hozzájárulnak a Gerillahoki, a Today Sportegyesület és persze összes játékosunk fejlődéséhez!

Legközelebb OB IV.-eseinknek szurkolhatunk újra, akik október 18-án, vasárnap 17:45-kor Pesterzsébeten lépnek jégre az ESMTK Druck-ker vendégeként. Várunk szeretettel mindenkit!

Bélyegkép: Szombathelyi Melinda

OB IV.-es csapatkép: Gerillahoki

TAJB-os csapatkép: Papp Ramóna

Mit szólsz hozzá?

A következő HTML-kódokat is alkalmazhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>