Szakmai stáb

Kerekes Andris “Guriga”

1997-ben kezdtem jégkorongozni az UTE-ben, ahol főként hátvéd poszton játszottam 2007-ig. Ekkor egy sérülés és az ezzel járó mellőzöttség miatt lezártam pályafutásomat; innentől csak amatőrbajnokságokban (OB II., NAJB) léptem jégre a Chicago HC, a Tisza Volán SC, majd az Óbudai Egyetem játékosaként. Aktív éveimben szerepelhettem néhány meccsen az U18-as válogatottban, és feljátszóként tagja lehettem a magyar bajnok újpesti ifi- és juniorcsapatoknak. A negyedik kerületi felnőtt profi kerettel először egy edzőtáborban, majd néhány évvel később egy teljes nyári alapozáson volt szerencsém együtt készülni.

2009 óta tanítok korcsolyázni és jégkorongozni felnőtteket és gyermekeket, egészen az alapoktól a haladó szintig. 2012-ben végeztem el a jégkorong-sportedzői tanfolyamot a TF-en, amellyel jogosulttá váltam a B-licenszre, 2014-ben pedig lediplomáztam a TF és a Corvinus Egyetem MSc sportmenedzser szakán.

2012 tavaszán tartottam a mai formájában létező Gerillahoki első edzését, ősszel pedig a foglalkozásainknak keretet adó Today Sportegyesület alapító elnöke lettem. Edzőtársaimmal az eltelt évek során sok helyen, sok időpontban sok embert mozgattunk meg, míg végre sikerült letelepednünk az Óbudai Gepárd Jégcsarnokban. Reményeim szerint ezt az állandóságot megtartva segítőimmel együtt tovább tudjuk népszerűsíteni a Gerillahokit. Várunk szeretettel az edzéseinken!